Katere so procesne kartice za nadzor dostopa

- Oct 18, 2018-

Za dostopno kartico skupnosti lahko rečemo, da je tudi kartica za dostop. To je skupna pametna kartica, ki je tudi tesno povezana z našim življenjem. Torej, kakšni so posebni postopki za izdelavo dostopne kartice skupnosti?

access smart card.jpg

Obstaja več postopkov za izdelavo dostopne kartice skupnosti:

Prvič, najprej določite tip čip kartice za dostop do celic, kot so ID čip, IC čip, M1 kartica ali cpu čip kartice.

Drugič, morate določiti postavitev kartice za dostop do celic, to je, ali potrebujete standardno velikost ali drugo velikost; določite tudi, kateri vzorec natisnete na površino kartice, katero besedilo na kartici itd .; če stranka lahko zagotovi neposredno Slike, lahko naredimo po želji stranke; če stranka nima slik, tukaj bomo oblikovali več postavitev, ki jih stranke izberejo.

Tretjič, da bi določili, kateri postopki tiskanja, so trenutne vrste postopkov: mat, mat, UV kartica, vroče žigosanje, vroče srebro, film, barvno tiskanje, površinski sijaj, laserska koda, inkjet, UV koda itd.

Zgoraj je proces, ki ga je treba pripraviti v zgodnji fazi izdelave kartice za nadzor dostopa skupnosti. Specifična proizvodnja kartice za nadzor dostopa, ki jo je treba predati tehničnemu osebju naše tovarne, in ko je končni izdelek končan, bo testiran, pakiran in odpremljen! Lahko ste prepričani, da ga lahko podpišete. Če obstajajo kakršne koli kakovosti in tehničnih težav, lahko dajo povratne informacije za podjetje, bomo se ukvarjajo z vami v času.

Par:Otvoritev razstave kocke kartice Naslednji:Sistem za preprečevanje epidemije RFID za hišne živali