Sistem za preprečevanje epidemije RFID za hišne živali

- Dec 12, 2018-

V zadnjem času je bilo veliko socialnih sporov, ki so jih povzročili psi brez povodca. Kako učinkovito okrepiti upravljanje hišnih živali in zagotoviti javno zdravje in varnost, spodbujati skladen razvoj industrije za hišne živali, je postala vroča točka v družbi.


Sistem za hranjenje cepiv za hišne ljubljenčke v osnovi rešuje problem izgube, opuščanja in nadzora hišnih ljubljenčkov. Elektronski čip z globalno edinstveno identifikacijsko številko (UID) bo uporabljen kot elektronska osebna izkaznica hišnega ljubljenčka, hišni čip pa bo hranil osnovne informacije o hišnem ljubljenčku. Preko bralca se podatki prenesejo v računalniško aplikacijsko programsko opremo, s čimer se realizira avtomatska identifikacija in analiza identitete hišne živali, lastnika in informacije o reprodukciji, preprečevanju zdravstvenega in epidemijskega stanja ter uresničevanju informacij o upravljanju hišnih živali.

RFID epidemic prevention management system  for pet

Zaradi odprtosti podatkovnega območja uporabnikovih čipov, dokler je naprava za branje v skladu s protokolom čipa, se lahko berejo podatki o hišnih ljubljencih, oddelek za nadzor hišnih ljubljenčkov, oddelek za preprečevanje epidemij, hišna bolnišnica pa lahko tudi zlahka informacije za hišne živali. Zato verjamemo, da bo rfid sistem prinesel veliko udobja pri upravljanju hišnih ljubljenčkov.

Par:Katere so procesne kartice za nadzor dostopa Naslednji:Čestitke Alexu za uspešno uvrstitev naročila