RFID zapestnica za glasbene festivalske vstopnice

- Oct 15, 2018-

Glasbeni festival je začasna glasbena predstava, s potrebnimi pogoji za začasen obstoj, večkratnimi umetniki, ki lahko nastopajo, in velikim številom ljudi. Večina jih je v rednih presledkih in običajno na istem mestu. Nekateri glasbeni festivali se večinoma odvijajo v spomin na glasbenika, kot je "Bach Music Festival", "Beethoven Music Festival", "Mayin Music Festival", "Nie Er Music Festival"; Veliki glasbeni festivali bodo predstavili svojo uradno aplikacijo. Na vrhu lahko najdete urnike za pasove, prijatelje, restavracije in brezplačne vozne rede. Preden se začne glasbeni festival, lahko preverite tudi bend, ki si ga želite ogledati v aplikaciji »Coachooser«, da ustvarite lasten načrt poti. Za številne glasbene festivale, kot je zdaj, ni vstopnic.

rfid wristband.jpg

Ampak kaj se zanašajo na sprejem? A: RFID (Radio Frequency IDentification) zapestnica. RFID zapestnice vstopnice so bili široko sprejeti v velikih glasbenih festivalih doma in v tujini. Z njo ne boste imeli panike, "da boste ob vsakem času vzeli vstopnice, da boste lahko ponovno vstopili." V prihodnosti lahko zapestnice RFID postanejo orodje za podatkovno rudarjenje za zapisovanje dinamičnih in družbenih informacij udeležencev v realnem času.

V hrupnih krajih je ročna prijava ne le počasna, temveč tudi enostavna za mešanje rib v blatu. Rfid zapestnico lahko uporabite kot vozovnico za beleženje osebnih podatkov in celo za pravi sistem, ki zagotavlja varnost vrhunskih glasbenih festivalov.

V sistemu, ki temelji na različnih dovoljenjih, lahko razdelimo zapestnico Rfid za nadzor dostopa v tri kategorije, in sicer časovno kartico, kartico delovne skupine, kartico privilegijev.

Časovna kartica: Kot že ime pove, lahko nastavite čas vsakega dneva v tednu, ki je primeren za uporabnike, da upravljajo osebje, ki ima čas za vstop in izstop;

Kartica za delovne skupine: Nastavi nastavitev za delovni dan in nastavitev, ki ne vključuje delovnega dne, predvsem za osebje v podjetju, ki opravi upravljanje v delovnem dnevu in ne-delo.

Privilegijska kartica: je brezplačna od časa in ravni in je dostopna kadarkoli. Primeren je za višje vodstvo in osebje za vzdrževanje sistema.


Par:Ali lahko enkratno zapestnico vodoodporno? Naslednji:Veseli dan zahvalnosti - 2018