Zmanjšanje revščine Ningxije in uvedba tovarne Ningxia

- Oct 16, 2019-

Ningxia je bila dolgo uradno označeno območje revščine, še vedno pa se nahaja na spodnjih stopnicah razvojne lestvice, ki je kot proizvodno središče neprivlačna. Poleg tega Ningxia zaradi svoje majhne populacije še ni postala vozlišče za porabo.

Ningxia je razmeroma suha, puščavsko podobna regija in ima raznoliko geografijo gozdnih gora in hribov, namiznih dežel, puščav, poplavnih ravnic in kotlin, ki jih je prerezala Rumena reka. Ekosistem Ningxia je ena najmanj preučenih regij na svetu. Veliko namakanje podpira gojenje volkov, ki se pogosto uživajo v celotni regiji, zaradi česar je Ningxia glavna regija na Kitajskem, kjer gojijo volkodlake.

Etnična sestava Ningksije vključuje Han (Kitajce), ki je večina prebivalstva; Hui (kitajski muslimani), pri več kot tretjini prebivalstva, največja manjšinska skupina; in Manchu ter majhno število Tibetancev in Mongolov. Skoraj vsi ljudje mandarinsko govorijo kitajsko, nekateri govorijo tibetansko in mongolsko. Prevladujoče religije so islam in budizem; Islam ima največ vernikov, predvsem med Huji.

Podjetje Card Cube Group je glede na okoliščine Ningxia tam ustanovilo podružnično tovarno, ki skupno pokriva površino 13.000 kvadratnih metrov. Zaradi tega je na voljo obilo delovnih mest. Naš cilj je zagotoviti 1000 delovnih mest za lokalno prebivalstvo in zdaj imamo skoraj 300 zaposlenih v Ningxiji. Naši izdelki, kot so tipkovnice, kartice z raztegljivimi lističi, kovanci za perilo PPS in drugi izdelki po meri, so vsi ročno izdelani v Ningxiji.

Kot že omenjeno, je Ningxia glavna regija na Kitajskem, kjer rastejo volkulje, kar je eden od virov dohodka za lokalno prebivalstvo. Da bi povečali dohodek lokalnih prebivalcev in povečali potrošniško zmogljivost prebivalcev, skupina Card Cube Group od njih kupuje volkove. Hkrati pa jim za dolgoletno podporo in zaupanje našim cenjenim strankam vrnemo volkodlake Ningxia v zahvalo.

Zakaj torej to počnemo?

Pravzaprav najprej Kitajska že dolgo izvaja politiko za zmanjšanje revščine. Strukturna znižanja davkov so bila znižana, pristojbine pa znižane.

Drugič, če sledimo teoriji Deng Xiao-ping in se odzovemo pozivu dobre družbe, spoznamo, da revščina ni socializem in da je biti bogat. Razvoj je absolutno načelo. Ko se nekateri in nekatere regije najprej obogatijo, bodo druge prinesle in s tem postopkom bo postopno dosežena skupna blaginja celotnega prebivalstva.

Nenazadnje je provinca Fujian že dolgo vzpostavila tesne odnose z Ningxio, in čeprav se skupina Card Cube Group nahaja v Shenzhenu, saj se je naš predsednik uprave Fujianese Leo Liu vedno posvečal zmanjšanju revščine lokalnih prebivalcev Ningxije. Pod vodstvom našega šefa je skupina Card Cube navdušena nad javnimi ustanovami in zmanjšanje revščine je eno izmed njih. Kot podjetje, ki se razvija skoraj 10 let, se dobro zavedamo pomena zmanjšanja revščine in naša odgovornost je, da iz revščine rešimo več ljudi.

Pridružite se nam zdaj za zmanjšanje revščine! Ne samo, da boste dobili profesionalno storitev, ki jo ponujamo, bogate izkušnje z nami in vrhunsko kakovost naših izdelkov, ampak boste samo pomagali prebivalcem Ningxije iz revščine.

Lahko naredimo boljše!

Par:ne Naslednji:125kHz Em4100 Tk4100 ABS ABS RFID ključ