Otvoritev razstave kocke kartice

- Nov 07, 2018-

CEO Leo, GM Jeff, podpredsednik GM Jason in več kot 200 ljudi, vključno z vodstvom 14 odvisnih družb skupine in vsi zaposleni v skupini, so se udeležili predstavitve.

unveiling.jpgCEO Leo,GM Jeff,Vice GM Jason.jpg

CEO Leo.jpg

Med slovesnostjo je generalni direktor Leo v imenu skupine Card Cube izrekel dobrodošlico voditeljem, delničarjem in vsem družinskim članom in izrazil iskreno hvaležnost in govor vsem zaposlenim. Predsednik Liu Jianxin je poudaril, da že od ustanovitve leta 2010 skupina za kartične kocke vztraja pri stalnih inovacijah, stalni rasti in nenehni rasti. Prizadevanja in trdo delo vsake družine ni mogoče ločiti. Skupina ima več kot ducat hčerinskih podjetij, od proizvodnje pametnih kartic RFID - RFID zapestnice - proizvodnja plesni - neodvisne raziskave in razvoj pametnih ključavnic za prepoznavanje obraza - pametne ključavnice za kontrolo dostopa itd. upamo, da bo lahko vsak član postal delničar skupine in ustvaril briljantno prihodnost za skupino kartic.

Shareholder.jpg

manager.jpg


Par:Kakšne so prednosti RFID v primerjavi s tradicionalnim prepoznavanjem črtne kode? Naslednji:Katere so procesne kartice za nadzor dostopa