Prednosti brezkontaktnih pametnih kartic

- Oct 22, 2018-

Prednosti brezkontaktnih pametnih kartic

1. visoka zanesljivost in dolga življenjska doba

Med kartico in čitalnikom ni mehanskega stika, kar preprečuje različne napake, ki jih povzroči stik in odčitavanje, kar olajša tiskanje kartice in izboljša zanesljivost kartice. Predvsem v nekaterih okoljih z ostrimi pogoji in visokimi motnjami imajo brezkontaktne pametne kartice izjemne prednosti. Zaradi popolnoma zaprte oblike pakiranja ne more preprečiti le napake v stiku zaradi grobega vstavljanja kartic, vstavitve tujih predmetov brez kartic, onesnaženja s prahom in olji, ampak ima tudi odlične lastnosti vodoodporne pare, antistatičnih, antivibracijskih protieelektromagnetne motnje.

smart card.jpg

2, enostaven za uporabo, hitro

Zaradi načina brezkontaktne komunikacije lahko bralec uporablja kartico v določeni razdalji, zato kartice ni treba vstavljati in odstranjevati, brezkontaktna pametna kartica pa ni usmerjena, uporabnik pa lahko potegne. kartico, ne da bi jo izvlekli iz denarnice. , zelo izboljšati udobje vsake uporabe in hitrost delovanja sistema.

3. preprečevanje konfliktov in preprečevanja vmešavanja

Brezkontaktna pametna kartica ima glavni mehanizem konfliktov, ki lahko prepreči interferenco podatkov med karticami, lahko obdeluje več kartic hkrati, izboljša vzporednost aplikacije in nevidno izboljša učinkovitost in hitrost dela v sistemu.

4, za zagotovitev varnosti

Med brezkontaktno pametno kartico in čitalnikom se uporablja dvosmerni mehanizem za preverjanje pristnosti in tri medsebojne potrditve. Vsak sektor v kartici ima svoje geslo za delovanje in pogoje dostopa, šifriranje podatkov, posredovanje gesla in zaščito z geslom za dostop ter preprečevanje ponarejanja kopij. Za zagotovitev varnosti uporabe.

5, široko paleto aplikacij, večnamensko kartico

Pomnilniška struktura brezkontaktne pametne kartice je primerna za večkratno uporabo ene kartice in se lahko široko uporablja za različne sisteme. Uporabniki lahko nastavijo različna gesla in pogoje dostopa glede na različne aplikacije in resnično dosežejo kartico.

6, majhna velikost, lahka, enostavna za prevoz, zanesljiva kakovost, stabilno delovanje, nizki stroški uporabe.

Par:Silikonska zapestnica je postala priljubljen izdelek Naslednji:Kocka kartice zagotavlja vsak slog RFID zapestnic