Noč čarovnic 2018

- Nov 01, 2018-

Noč čarovnic je tradicionalni festival v zahodnih državah vsako leto. "Hallow" prihaja iz srednje angleške halwen, ki je zelo blizu sveti etimologiji. V nekaterih delih Škotske, Anglije in Kanade se noč čarovnic še vedno imenuje »All Hallow Mas«, kar pomeni dan spomina na vse modrece (Hallow).

Halloween.jpg

"Trick or Treat" je ena od glavnih dejavnosti Halloween, večinoma priljubljena v angleškem svetu, kot so Združeno kraljestvo, Združene države Amerike, Kanada in druge regije. Otroci so bili oblečeni kot različni duhovi, od vrat do vrat, zvonili so na sosedov zvonec, kričali: »Trick or Treat!«. Nekatere družine celo uporabljajo zvočne učinke in stroje za kajenje, da ustvarijo ozračje groze. Otrok, ki ga je otrok zaslužil eno noč, se pogosto šteje v vrečah, celotna vreča pa se vrne domov.

Na Škotskem, ko otrok želi sladkarije, bo rekel: »Nebo je modro, trava je zelena, lahko imamo našo noč čarovnic«, nato pa petje in ples ter druge predstave za zmago.

Dobrodošli v skupini Card Cube, za vas smo pripravili sladkarije in darila.

Par:Kartica za blokiranje RFID, varovalec kreditne kartice Naslednji:Kako prepoznati kakovost RFID silikonske zapestnice